Kokybė
Nuo 2008 m. įmonėje įdiegta maisto saugos vadybos sistema, atitinkanti LST EN ISO 22000:2005 standarto reikalavimus.
Nuo 2017 m. įmonėje įdiegta maisto saugos vadybos sistema, atitinkanti FSSC 22000 V 5.1. reikalavimus.
TIKSLAI IR UŽDAVINIAI:
- Užtikrinti įmonės gaminamos produkcijos saugą visoje tiekimo grandinėje, atsakingai pasirenkant tiekėjus ir kokybiškai vykdant visus veiklos procesus.
- Nuolat gerinti produkcijos kokybę, tobulinant gamybos technologijas, diegiant inovacijas.
- Puoselėti abipusiai naudingus ilgalaikius ryšius su esamais ir būsimais įmonės klientais, siekti jų pasitikėjimo ir lojalumo, atsakingai reaguoti į jų poreikius ir lūkesčius.
- Užtikrinti visuose gamybos etapuose atitikimą sanitarijos ir higienos reikalavimams.
- Didinti produktų pardavimus, ieškoti naujų rinkų ir vykdyti pardavimų skatinimą maisto saugos ar kitų standartų pagalba.
- Tausoti aplinką.
- Prižiūrėti ir nuolat tobulinti įmonės maisto saugos ir kokybės sistemą, sertifikuotą pagal maisto saugos sistemos FSSC 22000 standarto reikalavimus.